Bøger

Business Development – A Market-oriented Perspective

“Business Developmet: A Market-Oriented Perspective” er en lærebog, udformet til at hjælpe markedsorienterede erhvervsudviklere til at udvikle, udforme og udføre en overlegen erhvervsplan.

“Business Development” præsenterer læseren for erhvervsudvikling, erhvervsudviklerens opgaver og hvad, der kendetegner den gode, velstrukturerede og effektive erhvervsudvikling. Denne tekstbog er inddelt i tre moduler, der fokuserer på hhv. den markedsorienterede erhvervsudviklers tankegang, den ultimative værktøjskasse til strategiske analyser og beslutninger og erhvervsplaners kritiske aspekter og indhold.

Bogen kan anvendes til ethvert erhvervsforetagende, samt til udvikling og udførsel af vækstmuligheder i ældre og mere etablerede organisationer.

Den digitale omstilling

For at forstå digitaliseringens inderste væsen giver denne bog på en spændende og underholdende måde med masser af gode eksempler indsigt i deleøkonomi, Internet of Things (IoT), crowdsourcing, big data og cloud-baserede tjenester.

– Hvorfor er det Mobilepay, Uber, Gomore, Google, Amazon, Apple og Airbnb, der sætter dagsordenen i den digitale økonomi?
– Hvorfor kostede den danske motions app Endomondo 575 millioner kr.?
– Hvordan kan Uber være 51 milliarder dollars værd, når virksomheden stort set intet ejer?
– Hvordan kan Facebooks årlige overskud være mere end 12 milliarder dollars, når det sociale netværk er gratis at bruge?
– Den digitale revolution bliver mindst lige så gennemgribende som den industrielle og trækker allerede sine synlige spor. Aviserne kæmper, bankerne er truede, smartphonen har opslugt stribevis af lukrative brancher, gennemtygget dem og spyttet dem ud igen som gratis apps. Forandringen kan mærkes overalt, men alligevel tøver mange danske erhvervsledere med for alvor at tage konsekvensen af digitaliseringen.

Bogen forklarer på en let og forståelig måde teorierne og forskningen bag den digitale økonomi og de udfordringer og muligheder, digitaliseringen giver erhvervslivet – og hvorfor det er på høje tid at tage dem alvorligt.