Anvendt Autonomi

Mange erhvervsledere er optaget af at gøre deres virksomheder tilpasningsdygtige og innovative – og dette indebærer samtidig også ofte et ønske om at øge deres medarbejderes engagement.

Baggrunden for denne praksisguide er, at det i forbindelse med forskningsprojektet Fra Big Data til Big Business blev klart, at autonomi ofte skaber gode, og direkte målbare, resultater (Ritter, Pedersen og Sørensen, 2017).

Men hvordan kan man som leder stimulere og udnytte medarbejdernes autonomi? Denne anvendelsesorienterede guide giver værktøjer og eksempler, der kan inspirere det ledelsesmæssige arbejde med at opfordre til og anvende autonomi for at styrke virksomhedernes konkurrenceevne.

Prakisguiden findes også på engelsk.

Download guiden

Venligst indtast dine oplysninger nedenfor for at downloade Anvendt Autonomi: En praksisguide om medarbejderautonomi

Denne publikation er en del af forskningsprojektet Fra Big Data til Big Business støttet af Industriens Fond, hvilket betyder, at du kan downloade publikationen uden beregning. Vi beder dig om at oplyse dit navn og organisation. udelukkende for at vide, hvem der har downloadet publikationen ANVENDT AUTONOMI: En praksisguide om medarbejderautonomi Oplysningerne videregives ikke til tredjepart.