Big Data byttehandel

Big Data er blevet sammenlignet med olie, men hvad er data egentlig værd? Og hvordan skal virksomheden få fuld valuta for de enorme datamængder, som den modtager og genererer?

Dette delprojekt under forskningsprojektet Big Data Big Business forklarer i kort og overskuelig form, hvordan værdien af virksomhedens data umiddelbart kan være usynlig, men i virkeligheden er det, der driver innovationen og den konstante forbedring af de tjenester, som virksomheden tilbyder sine kunder.

Rapporten ser på, hvorfor der – endnu – ikke er opstået egentlige markedspladser for handel med Big Data, og hvordan data i stedet er blevet et bytteobjekt, som giver adgang til værdifulde, samarbejdende økosystemer.

Uanset om værdien opstår i ren handel eller som adgangsbillet, skal virksomheden have styr på sine data og vide, hvordan de bidrager til kerneforretningen.

Download publikation

Venligst indtast dine oplysninger nedenfor for at downloade Big Data byttehandel.

Denne publikation er en del af forskningsprojektet Fra Big Data til Big Business støttet af Industriens Fond, hvilket betyder, at du kan downloade publikationen uden beregning. Vi beder dig om at oplyse dit navn og organisation udelukkende for at vide, hvem der har downloadet Big Data byttehandel. Oplysningerne videregives ikke til tredjepart.