Datakunde

I denne praksisguide præsenteres DataKunde-værktøjet, som vi har udviklet med henblik på at støtte virksomhedernes arbejde med kundeforståelse i digitaliseringens tid.

Guiden giver et anvendelsesorienteret indblik i, hvordan data og digitalisering udfordrer den eksisterende kundeforståelse.

Guiden kan bruges til at bygge et nyt solidt fundament for det videre arbejde med strategi og eksekvering, således at de forandringer, digitalisering potentielt kan skabe i kundeuniverset, direkte kan omsættes til ny forretningsmuligheder.

 

Download guiden

Venligst indtast dine oplysninger nedenfor for at downloade FRA KUNDEDATA TIL DATAKUNDE: Digitalisering kræver ny kundeindsigt

Denne publikation er en del af forskningsprojektet Fra Big Data til Big Business støttet af Industriens Fond, hvilket betyder, at du kan downloade publikationen uden beregning. Vi beder dig om at oplyse dit navn og organisation. udelukkende for at vide, hvem der har downloadet publikationen FRA KUNDEDATA TIL DATAKUNDE: Digitalisering kræver ny kundeindsigt Oplysningerne videregives ikke til tredjepart.