FORVIR

Forum for Videnmodellering i Offentligt Regi

INVITATION til workshop om begrebsmodellering: fællesoffentlig reference – styrk interoperabiliteten!

Af , 07/11/2012 10:53

Opdatering d. 5. dec 2012: Download præsentationerne fra workshoppen her:
FORVIR-workshop-præsentationer_2012-12-04

Er du interesseret i anvendelse af begrebsafklaring i offentligt regi? Kender du til udfordringerne og mulighederne, eller vil du vide mere, så vil vi gerne invitere dig til workshop:

Tirsdag den 4. december (10:00 – 16:00) på Copenhagen Business School, Lokale SØ046, Dalgas Have 15, 2000 Frederiksberg

Forum for Videnmodellering i Offentligt Regi (FORVIR) er et fagligt samarbejdsforum for medarbejdere i offentlige organisationer, institutioner mv., der anvender videnmodellering, herunder terminologisk metode til begrebsarbejde. Workshoppen afholdes inden for denne ramme med støtte fra  CBS Public Private Platformen.

Hør blandt andet indlægget:  ”Jeg kan ikke forstå det, SKAT! Begrebsafklaring i Skatteministeriet: Hedder det børnepenge, børnecheck, børneydelse, børnefamilieydelse eller noget helt fjerde? Er der forskel på et kørselsfradrag og et befordringsfradrag? Hvorfor er et afgiftstilsvar i Momsloven forskelligt fra det i Skatteministeriets Momsvejledning? Og hvad hedder årsopgørelse på engelsk?”

Følgende FORVIR-medlemsorganisationer vil præsentere indlæg på workshoppen:

• National Sundheds-it
  • Socialstyrelsen
  • Digitaliseringsstyrelsen
  • SKAT
  • DANTERMcentret
  • Rigspolitiet
  • Copenhagen Business School

Temaet for workshoppen er begrebsmodellering: fællesoffentlig reference – styrk interoperabiliteten!

Program for Workshop i FORVIR

Arrangementet er gratis og inkluderer frokost, men tilmelding er nødvendig. Frist for tilmelding er torsdag d. 29. november 2012 til Anna Elisabeth Odgaard via mail (aeo.danterm@cbs.dk).

Bemærk: Begrænset antal pladser!

Send også gerne invitationen videre til kolleger der kunne være interesserede i denne workshop.

Venligst

Anna Odgaard